View Thread
 Print Thread
Alumni perlu bantu SAINA
Non-e
Yep. Untuk masukkan email ke dalam Yahoogroup Alumni Saina... dan mengambil sedikit maklumat diri...
 
jejaka_aspura91
Saya ni dah jd Ex-Student dah, tp x daftar lagi pn Alumni. Mcm mn nk daftar?

Btw, sory lama x reply, baru masuk alam universiti...
 
blum ada
Non-e
Argh! Maaf, nanti saya akan e-mailkan borang kepada anda...
 
jejaka_aspura91
Sy lupa edit profile saya..

email sya yg dulu dh kena suspend

email baru saya sekarang ilaha: keras07@yahoo.com
 
blum ada
kakashi_sensei
so, apa perancangan terbaru daripada alumni ntuk Saina? yang last pun rasanya tangga kott...Wink
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
Najib
berkaitan lmn web ALUMNI, saya rs elok juga kalau buat satu 'subdomain' yg baru:
http://alumni.smsps.edu.my/

kemudian hubungkan lmn web ALUMNI yg baru dgn portal SMSPS.
tp sy nk tau juga,
apa yg diperlukan dlm web ALUMNI tu? atau nk buat mcm web sekolah ni?

p/s: saya bkn alumni, saya masih b'sekolah kt SAINA. sori nyibuk msuk lam forum ALUMNI ni..
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
jejaka_aspura91
Bob...awak silap post kalo nk tanya pasal benda ni. Post dekat ALumni SAina, kami sembang dekat situ...HAhahaha...
 
blum ada
Non-e
keras98, email telah dihantaq.

Najib, saya suka dengan cadangan anda, jimat la sikit hosting kot? Anyway segala cadangan dan idea adalah digalakkan tak kira anda alumni ke belum, sebab tak lama lagi anda akan jadi alumni jugak kan?
 
Najib
alamak..clap post ka? hek3..sori lg skali..
ya mmg jimat hosting skit. lgpon, web sekolah ni masih free lagi 18 gb,
dan bandwidth tiap2 bulan cuma 10/100 gb ja yang digunakan.
so insyaAllah saya akan usahakan.

(lg setahun ja nk jadi ALUMNI... Smile )
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
kakashi_sensei
fulamak bob... lepas nih bleh la ank jaga plak alumni pny web.. hehe... iman cafe camna?

nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
Jump to Forum: