View Thread
 Print Thread
AGM Alumni
jejaka_aspura91
x taw la apsal jd cm tu. Org rmbut sama itam, ati2 lain2. Sy x leh la komen lbey..Nanti kena ban moderator lak..

thereads pn apa krgnya. Dah bekerja kn skarang. Sy baru foundation first sem. Kalo ikut pengalaman, theread byk lagi... dah da sumber lak tu... Sy cadangkan kta tanya non-e lak....apa kata dia..??
 
blum ada
Non-e
Hm... kalau nak bagi website kat bebudak Briged, saya mostly no hal. Lebih baik ada something daripada tak dak apa-apa tapi mau ke depa buat? Lagi satu masalah yang sama, content dia tu kalau nak kena buat kenalah ambik input alumni jugak kan? Nak kena cari org alumni dulu baru boleh start. Pasai domain tu, saya tak kisah, cadangan alumni.smsps.edu.my tu ok kalau Briged ada ruang untuknya. Buat website nie sebagai one-stop everything Saina adalah cadangan baik...

Apa lagi nak komen?
 
jejaka_aspura91
Cadangan saya dah diterima..hahahaha...saya sokong 1000% non-e...

so, apa kita kena buat dulu??
 
blum ada
Non-e
Hm... apa nak buat? Nanti saya try come up kan sesuatu basic design dan sebagainya untuk webpage tu sebagai placeholder... Dan kita sambung dari situ? Saya rasa link utk forum site tu patut bawak teruih ke forum ni, Ok tak?
 
jejaka_aspura91
Bob mewakili BB Saina dh wut subdomain kat kita alumni.smsps.edu.my
 
blum ada
thereds
Grin well done.. cepat tul korang bergerak
-YNWA-
 
jejaka_aspura91
Meh kita sumbang saran nk buh apa kt web kita. ALumni takkan x de yg blaja web design ka, programming ka...kalo ada meh la kita cun kan web Alumni kta nih....
 
blum ada
hana
all the best alumni saina Pfft

hana [spm 9903]
 
jejaka_aspura91
Kak Hana pun ada ke...wawawa lama x jumpa. Padahal satu u je pun..x de idea ke cm mn nk bgnkan alumni ni? kasian alumni....
 
blum ada
hana
leh je nk bantu2..
btw kak ana tgh intern kt kerteh la skrg..xde kt UTP..
pape plan ke ape ke,cte ar..
jom kumpul kwn2..grkkn alumni..

huu..smgt la plak~ Pfft

hana [spm 9903]


---<@ hana abdull halim

saina [enigma 9903]
 
jejaka_aspura91
Intern kt kerteh nmpknya...tahniah2Grin

nk kumpul kwn2? mcm mn nk kumpul?
 
blum ada
M Fadhil b Pesol
hana menulis:
leh je nk bantu2..
btw kak ana tgh intern kt kerteh la skrg..xde kt UTP..
pape plan ke ape ke,cte ar..
jom kumpul kwn2..grkkn alumni..

huu..smgt la plak~ Pfft

hana [spm 9903]


gudlak intern...hehehe..
jgn mengulaq
jgn mkn byk2...hehe
Mohd. Fadhil b. Pesol

1997-2001
 
solha
BB tu menda?


solha
spm {03}-ENIGMA
 
solha
oo..okay..
dah tau..
BRIGED BESTARIWink
 
kakashi_sensei
ceh.. lawak tul... dulu pggl pa ntah... cyber brigade ek???
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
solha
btui la tu cyber brigade..
x kan la fire brigade plak..
kan kan??PfftGrin
 
hazarina
Pengerusi ALUMNI= mohd nur hakim bin abd sukur..
Timbalan Pengerusi ALUMNI = amniza bt ahmad..

* new info fromSAINA 2008
 
www.friendster.com/sophismz
solha
ok..thanks..got it..
 
kakashi_sensei
nur hakim senpai tuh taun bila ek???
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
Jump to Forum: